Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio y ofrecer servicios personalizados. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso, aunque puede cambiar de opinión en cualquier momento. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies.
KonokonocardKonokonocard
De nieuwe kortingskaart voor campings

Algemene voorwaarden

KonoKonoCard is een initiatief van:

 

Bedrijfsnaam: CAMPINGRED S.L.

CIF: B-93.037.943

Hoofdkantoor: Playa de Carchuna, s/n, Camping Don Cactus, Carchuna, C.P. 18730

Telefoon: +34 951 204 313

E-mail dpo@campingred.es

Registratiegegevens: Handelsregister van Malaga, Volume 4727, Boek 3635, Folio 160, Sectie 8, Bladzijde MA/04167, 1e Inschrijving

Toepassing van de verkoopvoorwaarden

Deze algemene voorwaarden worden toegepast op alle bestellingen die de klant (hierna: "je") bij KonoKonoCard doet, hierna: "KonoKonoCard" of "wij", via de online winkel, de mobiele website of een mobiel apparaat.

 

Door KonoKonoCard te gebruiken of een bestelling te doen, accepteer je deze algemene voorwaarden (hierna: de "Voorwaarden").  Zorg er dus voor dat je deze voorwaarden leest en begrijpt voordat je een bestelling plaatst.

 

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, ga je akkoord met de verkoopvoorwaarden. De bestelling wordt onmiddellijk per e-mail bevestigd. De producten die worden verkocht via https://www.konokonocard.com/ zijn onderworpen aan de Spaanse wet.

 

Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Wet verkoop op afstand

Alle artikelen die https://www.konokonocard.com/ verkoopt via websites die door haar of door derde medewerkers worden beheerd, zijn onderworpen aan de wet van "verkoop op afstand” (venta a distancia) van het Spaanse rechtsstelsel. Deze wet biedt bescherming aan consumenten die producten via het internet kopen.

Productinformatie

De meest relevante kenmerken van elk product zijn zichtbaar in de productbeschrijving op de website https://www.konokonocard.com/ door te klikken op "Kaart kopen" of "Nu kopen". Dankzij deze optie beschik je over een grote beschrijving en een grotere afbeelding van het product.

Prijzen en verzendkosten

De verkoopprijzen worden voor elk product vermeld. Als er een aanbieding geldt voor een bepaald product, wordt dit aangegeven. De normale prijs staat er ook bij, maar is doorgestreept. De prijzen worden aangegeven in euro’s, inclusief BTW.  

Voorwaarden van de KonoKonoCard

Geweldige kortingen op campings. Met de KonoKonoCard kun je met twee personen op een camping verblijven voor 21, 23, 25, 27, 31, 35 of 39 euro per nacht, afhankelijk van wat de camping wordt accepteert. De prijs van elke camping staat vermeld in de campinginformatie. Het verblijf is inclusief een voertuig, tent of caravan/camper, elektriciteit (max. 5 kwh) en een hond.

 

Het bedrag van het verblijf zal goedkoper zijn dan het normale tarief van de camping voor die tijd van het jaar.

 

Sommige campings bieden ook aanbiedingen (die niet geldig zijn in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen) voor een verblijf van 7 nachten en betaal er slechts 6 (7 voor 6), verblijf van 14 nachten en betaal er slechts 11 (14x11) of verblijf van 21 dagen en betaal er slechts 16 (21x16).

 

De KonoKonoCard is geldig voor het kalenderjaar. Elke camping heeft periode waarin de kaart geaccepteerd wordt en er kunnen maximaal 80 nachten per jaar van de openingsperiode worden uitgesloten. Je kunt de toegestane periode van elke camping bekijken in de informatie van de gekozen camping.

 

De KonoKonoCard is persoonlijk en niet overdraagbaar en is geldig voor het kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december.

 

De KonoKonoCard zal in digitaal of gedrukt formaat worden verstrekt. Bij aankomst op de camping dien je jouw kortingskaart te laten zien (geldig voor 2 personen).  Als je reserveert, moet je vermelden dat je een KonoKonoCard-kortingskaart hebt en deze op de camping laten zien.

 

De KonoKonoCard-kortingskaart is inclusief:

 

  • Campingplaats (een auto en een tent, een auto en een caravan, of een camper).
  • 2 personen.
  • Elektriciteit max. 6 Amp. met een max. verbruik van 5 kwh per dag.
  • Douche met warm water.
  • 1 hond, op voorwaarde dat de camping honden toelaat. Indien de camping meer dan één type campingplaats heeft, is de standaard campingplaats inbegrepen. Voor een upgrade kan een toeslag worden gevraagd. De camping zal de klant een specifieke campingplaats toewijzen. Indien de camping gebruik maakt van consumptiemunten of andere middelen om het gebruik ervan te beperken, heeft de gebruiker van de KonoKonoCard kortingskaart recht op één consumptiemunt per persoon per dag.

Geldigheid van de aanbieding 

De aanbiedingen zijn geldig zolang de artikelen en de prijzen tegen verlaagd tarief op de website staan.

Betaalwijzen

Creditkaart

Levering

Je product wordt per e-mail opgestuurd en zal terug te vinden zijn als je inlogt met je "Gebruikersaccount" op de website van konokonocard. Binnen ongeveer 0 tot 48 uur.

Virtuele producten, zoals de KonoKonoCard, worden niet fysiek geleverd.

 

Wanneer je een virtueel product koopt, wordt de toegang tot de informatie gekoppeld aan je "Gebruikersaccount". Wanneer je inlogt, word je als klant herkend en heb je rechtstreeks toegang tot de kaartinformatie. De op het web verzamelde informatie over de campings wordt regelmatig bijgewerkt en elk jaar vernieuwd.

Annulering van een bestelling

Het is mogelijk om een bestelling te annuleren of te retourneren vanaf de datum dat je de bestelling hebt geplaatst tot 14 dagen daarna door contact op te nemen met info@campingred.es.

Wijzigingen

Je kunt je naam en gegevens wijzigen in je "Gebruikersaccount".

Vragen?

Als je nog vragen hebt. Kun je ook naar onze "Klantenservice" bellen op +34 951 204 313.