Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio y ofrecer servicios personalizados. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso, aunque puede cambiar de opinión en cualquier momento. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies.
KonokonocardKonokonocard
De nieuwe kortingskaart voor campings

Nueva tarjeta descuento en camping y bungalows. 2024

Maak kennis met de Konokonocard, de kortingskaart voor het laagseizoen. Hiermee kun je verblijven op een selectie van de beste campings en toeristische accommodaties met tot 60% korting en vaste prijzen van 21€, 23€, 25€, 27€, 31, 35 of 39€ per nacht, in de periodes die de accommodatie moet goedkeuren. De prijs is voor twee personen, een camper of een voertuig en een kampeerelement, elektriciteit (max. 6kwh/dag) en een hond. Je kunt op deze webpagina de aangesloten accommodaties en de mogelijke data bekijken.
Tarjeta

Consíguela ahora a 12,95€ aplicando el código "LANZAMIENTO"

Prijs 25.00 €

Ahora descuentos también en bungalows.

10%

Ahora también puedes utilizar Konokonocard en bungalows y obtener grandes descuentos. Alójate en condiciones especiales, a un precio fijo mejor que la tarifa del camping en los días celestes.

¡Mejor precio garantizado!

Ahora descuentos también en bungalows.

Camping kiezen

Hier zie je de campings waar je jouw Konokonocard kunt gebruiken, gelegen in unieke natuurlijke omgevingen in heel Spanje. Het zijn geselecteerde accommodaties, die een hoog niveau van comfort en dienstverlening bieden, zodat je op een goedkope manier van je vakantie kunt genieten.

Wat voor vakantie zoek je?

Omdat het je favoriete vakantie is of om iets nieuws te proberen. Hier zijn wat suggesties... Klik op de panelen en wij laten je de accommodaties met deze eigenschap zien.